Taxi në kohë rekord, shpejt në destinacionin e duhur

Shërbim Taxi korrekt në kohën dhe në vendin e duhur. Vetëm një telefonatë larg jush. Përfitoni nga ofertat e vazhdueshme të udhetimit dhe mjafton duke klikuar në banner mund të lidheni drejtëpërdrejtë me operatorin telefonik. Udhëtim të këndshëm me A.Taxi. 068 50 45 450  Taxi Service in Tirana Open 24 hours Comment for tourists “The…

Read More

PARK HOTEL TIRANA

Pak historik per ndertimim dhe vendodhjen . Ndertuar ne zonen e unazes se re te qytetit Tirane ne 2017 . Vetem 3 km larg qendres se Tiranes. Hoteli ofron standarte te larta dhe komfort . Ju mireprepresim ne muajin maj -qershor me cmime dhe oferta speciale. Telefon: +355682044152 +355(o)44326258 +355674919167. Web: www.parkhotel.al Mail: parkhoteltirana@gmail.com. Facebook:…

Read More