Fationi i nënshtrohet operacionit, ndryshimi në look habiti rrjetin

Fation Kuqari, është një personazh i cili ka bërë për vete publikun me tipin e tij çapkën dhe të hedhur, si dhe me sinqeritetin që e karakterizon.

Ai herë pas here ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me sjelljet e tij.

Fationi u bë pjesë e këngës më të re të Fifit, të titulluar “Maniak i dhimbjes”.

Ditën e stome ai ka postuar në “Instastory”, një foto ku ka treguar se ndodhet në një klinikë.

Kësaj rradhe, nuk e dimë nëse Fationi do ti nënshtrohet ndonjë opreacioni për flokët apo do të bëhet pjesë e ndonjë filmi.