Ne emisionin e pasdites ne televizionin kombetar ne Vizion Plus, ka qene i ftuar pergjegjesi i mediave i shoqates Asila, gazetari Aldo Sulollari sebashku me anetarin e bordit Sarfaraz Rahimi dhe perkthyesen e shoqates Asila, Erisa Idrizi.

Ata trajtuan ne studio historine e Iranianeve ne shqiperi dhe kujtimet e Sarfaraz Rahimit dhe gjithashtu jeten e tyre te meparshme dhe gjithashtu jeten e tyre tani. Komentuan jeten e Iranianeve brenda Manzes dhe integrimin e Iranianeve qe kane dal nga porta e MEK.

Nderkaq ne fjalen e tij, gazetari Aldo Sulollari ka bere nje analize ne kete program ku ka argumentuar dhe marredhenjen midis dy vendeve dhe pasojat qe kane lene gjurmet e erreta te MEK ne shqiperi.

Gazetari ka quajtur te gabuar sjelljen e anetareve te MEK kundrejt policise diten e sotme te cilet kane ndaluar keta te fundit, te kryejn kontrolle per shkak te dyshimeve te cilat kane patur ne kuader te veprimtarive ilegale apo sulmeve te ndryshme kibernetike.

Aldo ka bere thirrje publike kryetarit te MEK Massoud Rajavit dhe Maryam Rajavit te mos shkaterrojne me jeten e Iranianeve dhe te jene te kudjesshem per te mos ndodhur me incidente te tilla.

Kujtojme se mengjesin e dites se sotme MEK ka pretenduar se eshte sulmuar nga Policia, nderkaq Policia Shqiptare dhe forcat speciale kane raportuar se MEK krijoj nje bosht per te mos-kontroll brenda Manzes dhe kane sulmuar policin dhe forcat speciale te FNSH.

By kristal