Bashkia e Malësisë së Madhe ka prishur me fadroma kullën e Prek Calit në Vermosh, luftëtar i njohur i antikomunizmit dhe antisllavizmit.

Pa asnjë paralajmërim mjetet e rënda kanë shkuar në zonë e kanë rrafshuar muret, duke ngjallur zemërim ndër banorët dhe qarqet antikomuniste.

By admin