Besimtarët myslimanë në të gjithë botën festojnë sot Kurban Bajramin. AdriaNet, ju uron Gëzuar!

 

Festa e Kurban Bajramit për të gjithë besimtarët myslyman përfaqëson devotshmërinë ndaj Zotit dhe kurbani është kryefjala e kësaj dite të shenjtë, Gëzuar!

By admin