Ministria e Shëndetisë, ka konfirmuar pak moment më parë, se në vendin tonë janë shtuar dhe 6 raste pozitiv me koronavirus në 24 orët e fundit, një prej të cilëve në Durrës. Gjatë 24 orëve të fundit mësohet se  janë testuar 102 persona, nga të cilët kanë rezultuar pozitiv gjashtë, një rast në qytetin e Durrësit. Vijon..

 

 

By admin