Ne nje interviste per nje media ne Danimarke, kreu i LAM, Levizja Atdhetare Mergimtari, Beqir Caushaj ka publikuar raportet e veshtiresise se jeteses se qytetareve shqiptar. Nderkaq Caushaj tha se shqiptaret do vijne ne vendin e tyre dhe do te kontribuojne ketu per te ardhmen e tyre.

Biseda ka vijuar sebashku me gazetarin Aldo Sulollari ku jane shprehur se ne asnje moment kjo levizje politike dhe atdhetare nuk do te ndjeki trendin e keqpolitizuar duke ofenduar palet e tjera politike, por LAM do te jete nje familje e madhe ku te gjithe mund te gjejne veten por nje forme ndryshe politikberese.

Nje nder temat me te diskutuara dhe ne rrjetet sociale eshte Tavolina e Rrumbullaket, ku e gjithe ideolojia e LAM do te jete koordinimi midis grupit dhe shpalosja e programit me ekspert te fushes.

Per tu informuar me shume mbi LAM mund te kontaktoni ne rrjetet sociale dhe te abonoheni me karten tuaj te ID per tu njohur me nje format ndryshe politik.

 

By kristal