Eshte bukur te komentohet nje ngjarje e cila ne fakt si nje nder ditet me te bukura gjate nje viti. Datelindja! Nje dite e rendesishme e cdo kujt nga nesh qe e feston ne menyre te pervitshme. Nje kujtim i bukur per femijet. Por rasti qe do trajtojme ne kete artikull eshte nje dite e vecante e datelindjes se djalit qe erdhi ne jete para 5 vitesh si nje fryt dashurie sfiduese dhe te veshtire. 

Sarfaraz dhe Erisa Idrizi nje cift plot jete dhe i konsoloduar pavaresisht sfidat qe kane kaluar sebashku, i mbajti me shume doreshtrenguar sebashku per te krijuar jeten e tyre te enderruar. Sarfaraz nje anetar i rendesishem i shoqates Asila njeh dashurine e jetes se tij Erisa Idrizi, perkthyesen e shoqates Asila me te cilen sollen ne jete Ermolindon, djalin e pare shqiptaro-iranian ne Asila. 

Sfida e tyre me e madhe ka qene gjithnje integriteti i shoqerise iraniane ne shqiperi dhe qasja e tyre ne vendin tone.

Gjithsesi Kristal Media CTV, nder te vetmet media qe nuk i frikesohet te vertetes dhe te drejtes, do te mbeshtes kauza te ndryshme sociale ku si per rrjedhoje do sjellin ne jete dhe dashuri te bukura dhe nje jete me te mire sociale.

Ne kete dite te rendesishme per Ermon, nuk mund te mungonte as urimi i Nenes Suraje, stafit te Asila dhe administratorit Dashamir Mersuli.

Stafi i CTV i uron Ermos jete te gjate e te lumtur!

https://youtu.be/4pHun3mI0jc?t=664

By kristal