Ambasada amerikane fton të rinjtë shqiptarë që janë të interesuar të ndjekin studimet në SHBA apo thjesht vetëm kureshtje, sesi t’i shohin ata nga afër këto institucione arsimore.

“Doni të dini si është të studiosh në kolegjet e Shteteve të Bashkuara?–

Për ta zbuluar, regjistrohuni tani, është falas, në panairin virtual të kolegjeve dhe në 30 gusht do mund të bisedoni online me më shumë se 85 shkolla në Shtetet e Bashkuara”, thuhet në njoftim.

By admin