Çdo grua është unike, por gratë e lindura nën këto shenja zodiakale janë krejt ndryshe. Këto gra mund të jenë me fat, por në të njëjtën kohë mund të kenë një fat të vështirë e të komplikuar.

Ujori

Një grua ujor frymëzon njerëzit që ka rreth vetes për ta bërë të pamundurën të mundur. Ajo fluturon shumë larg dhe mund të marrë mbi krahët e saj dhjetëra njerëz. Sigurisht që për të është e vështirë, por një grua ujor ka lindur për të realizuar ëndrrat e universit.

Luani

Një grua luan ka ardhur në këtë botë për ta udhëhequr atë dhe për ta ndryshuar. Parqitja e saj dhe prezenca në një ekip tregon se ka ardhur koha për t’i ndryshuar gjërat për mirë. Ja pse gratë luan e kanë të vështirë të bëjnë pjesë në një skuadër ose familje që nuk kërkon zhvillim dhe rritje. Në situata të tilla, gratë luan nuk mund ta përmbushin misionin e tyre.

Akrepi

Një grua akrep është një shëruese e vërtetë. Të gjithë e kemi njohur karizmën e pathyeshme të gruas akrep, por ka diçka për të cilën të gjithë përshpërisin. Këto gra shohin gjithçka. Jo vetëm shohin, por arrijnë të shërojnë edhe shpirtrat e plagosur që janë aq të shumtë në botën moderne. Si ja bëjnë? Këtë askush nuk e di. Por natyrisht, këto gra e kanë parë dhe parajsën edhe ferrin. Tashmë janë në tokë dhe misioni i tyre është t’i shërojnë të gjithë.

By admin