Pas nisjes së vaksinimit masiv ka një rënie të ndjeshme të rasteve me covid. Kjo tregohet edhe në tabelën e kurbave të disa prej vendeve evropiane.

Kjo lloj rënie nuk po ndodh në të gjitha vendet, ndërsa shtet shumë të fuqishme po përballen akoma me shifra të larta të të prekurve dhe të vdekurve nga COVID, kjo pandemi e padukshme.

Kujtojmë se procesi i vaksinimit në vend vijon që prej 11 janarit në të gjithë vendin, ku qytetarët shqiptarë deri më tani po imunizohen me vaksinat Pfizer, AstraZeneca, Sputnik V dhe Coronavac.

By kristal