Këngëtari i njohur, Devis Xherahu, ishte i ftuar në “E diell”, ku u bë pjesë e një sfide të vështirë.

Ai duhet të merrte në telefon bashkëshorten dhe t’i kërkonte divorcin.

Devisi e merr bashkëshorten në telefon dhe i kërkon divorcin duke folur me seriozitetin më të madh.

Ai u shpreh se e njihte mirë gruan e jetës dhe se ajo do e kuptonte që po bënte shaka.

“Mora vesh gjëra që më ke fshehur dhe u binda që ne do ndahemi”, i tha Devisi Ertemionës.

Loja në telefon vazhdoi deri në momentin kur ndërhynë lojtarët e tjerë në studio të cilët e kthyen situatën në shaka.

By kristal