Kompania M&D është një kompani e drejtuar nga dëshira për të siguruar produkte më të sigurta dhe të shëndetshme të kujdesit personal për secilin person pa dallim moshe , me produkte totalisht bimore.Kjo kompani ka 10 vite që operon ne tregun Shqiptar.

Te gjitha lëndët e para të përdoruara në M&D janë me certifikim Bio.

Produktet perfundimtare qe dalin nga laboratori jone mbajne certifikime iso 9001 dhe certifikim bimor.

Ne besojmë se higjiena e përditshme duhet t’ju lërë thjesht të freskët, të sigurt dhe të pastër pa përdorimin e sulfateve të ashpra, parabeneve ose kimikateve të panevojshme

 

Cdo copë produkt që krijojmë është punuar nga e para duke përdorur përbërës natyralë siç janë qumështi i gomaricës, vaj ulliri, vaj kokosi, vaj palme dhe vaj ricini,alode vera,jargë kërmilli.

 

  KLIKO NE FOTO PER TU FUTUR NE ADRESEN E TYRE ZYRTARE NE INSTAGRAM

 

CTV MEDIA JOURNAL A.SULOLLARI

By kristal