Lindi ka postuar ne rrjetet e tij zyrtare momente te backstageve te ndryshme duke publikuar sadopak nga surprizat e tij qe ne prodhim te kesaj studjo kuadri i suksesit ka qene teper mbreslenes. KD ka promovuar shume artist te rinj por gjithashtu ka bashkepunuar dhe me njerez me emer te ekranit dhe botes artistike shqiptare vendase dhe te diaspores. Behet me dije gjithashtu se administratori i kesaj kompanie prodhueseartistike ka celur dyert per te gjithe artdashesit dhe artkrijuesit per te kthyer nje beat ne hite per te gjithe muzikedashesit Shqiptar.

By kristal