Aleksia Peleshi,e dashura e Romeo Veshajt dhe ‘kunata’ e Donald dhe Beatrix na ka prezantuar me look-un e saj të ri. Sipas ndjekësve ndryshimi i saj e ka bërë shumë të ngjashme me Beatrix dhe të gjithë e kanë krahasuar me të.

Ajo publikoi përgjigjet nëpër story duke shkruar:

“Jalla as me nonën e babën tim nuk më kanë krahasuar kaq shumë, sa kam qesh”.

By kristal