Nuk jeni të vetmit që keni menduar për ish-in gjatë kësaj kohe. Me javët që kthehen në muaj si pa e kuptuar, mërzia shtohet, kujtimet dhe nostalgjia gjithashtu. Mund ta kuptojmë dëshirën për t’i shkruar një mesazh, aq më tepër nëse i përkisni shenjave më poshtë.

1. Demi

Qëndrimi brenda, nuk përbën kurrfarë problemi për ju. Mund ta kaloni ditën në mënyrë perfekte duke parë filma, duke gatuar apo duke fjetur. Mos u habisni nëse teksa shihni një film, ju vijnë ndjesi vetmie. Kujtoni se jeni një prej shenjave që i vlerësoni maksimalisht lidhjet dhe raportin që krijoni, prandaj është normale të ndjeni mall për çfarë ka ndodhur në të shkuarën.

Ky është momenti kur ju merrni telefonin dhe kërkoni emrin e tij. Nuk e dini nëse ai do t’ju përgjigjet, nëse është po aq i lirë sa dikur, por do ta zbuloni dhe mezi po prisni.

2. Luani

Për ju, çdo gjë vërtitet rreth vëmendjes dhe meqë karantina ju ka distancuar paksa nga bota jashtë, tani më shumë se kurrë ndjeni nevojën e të qenit qendra. Pavarësisht se mund të krijoni marrëdhënie të reja online apo të flisni me njerëz, ideja e komunkimit me ish-partnerin/en, ju intrigon.

Nuk e dimë si mund të ketë qenë fundi i marrëdhënies suaj, as nëse është një ide e mirë t’i shkruani sërish, por ka shumë gjasa që ta bëni.

Mendohuni dy herë para se ta shkruani atë mesazh, por nëse intuita ju thotë PO, bëjeni.

3. Akrepi

Ti je shumë i lumtur që je në shtëpi. Po lexon libra, po bën biseda të thella dhe prej ditësh ke rënë në mendimet e tua. Një prej tyre, është t’i shkruash ish-it. Ti e di mirë që është e ndaluar, por kjo e bën edhe më të fortë dëshirën. Ti e di shumë çfarë do t’i thuash, madje nëse merr përgjigje pozitive prej tyre, je gati të bësh dhe sex virtual.

Ideja e komunikimit me dikë që e ke patur shumë të afërt dikur, të bën të lumtur.

By admin