Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka njoftuar vendimet e qeverisë për ndihmën e familjeve në nevojë. “Kemi disa vendime të rëndësishme për të komunikuar. Pas diskutimeve për buxhetin, sot qeveria mori vendimin për miratimin e projektbuxhetit për 2022 dhe po komunikojmë vendimet e rëndësishme. Do të influencojnë në mbështetjen e qytetarëve në nevojë si ai i ndihmës ekonomike. Dua të ndaj disa vendime të rëndësishme. Programi i ndihmës ekonomike do të ketë një rritje të masës së ndihmës për të gjitha familjet në masën 10%. Do të ketë politika të shënjestruara për familjet që përfitojnë nga programi që janë; programi me tre fëmijë

Lajmi ne perditesim…

By kristal