Shakira ka rrëfyer së fundmi në një intervistë pë ‘Glamour UK’ paragjykimet me të cilat është përballur në industrinë e muzikës për shkak të rrënjëve të saj kolumbiane. Këngëtarja tregon se si ishte t’i bashkohej industrisë, dhe se kishte vuajtur shumë nga lloje të tjera paragjykimesh.

Ndër të tjera ylli kolumbian tregon: “Më kujtohet kur pata ndërprerjen time të parë të madhe në muzikë jashtë Kolumbisë, kishte shumë komente të dyfishta rreth asaj se çfarë do të thotë të jesh kolumbian dhe zakonisht i lidhur me trafikun e drogës. Është sikur, ne jemi gjithmonë shakaja, ishte e pakëndshme”.

Shakira foli gjithashtu për punën e saj me Princin William, me të cilin po punon në projektin Earthshot: How to Save Our Planet në Tetor të vitit të kaluar.

“Të shohësh pasionin e Princit William dhe sa i vendosur është për të provokuar ndryshimin është shumë, shumë frymëzuese. Është e pabesueshme të shohësh se sa i përkushtuar është ai dhe të gjithë njerëzit në Earthshot, për të bërë ndryshimin në botë në një kohë kaq të shkurtër. Dhe nuk është e pamundur. Ai kërkon shumë prej nesh, shumë përkushtim dhe vendosmëri, dhe ne duhet të rrisim ndërgjegjësimin për këtë”, theksoi Shakira.

By kristal