Sot nis viti i ri akademik 2017-18 për të gjithë maturantët që rezultuan fitues në degët që aplikuan sot drejtohen për herë të parë në universitete.
Pushimet e dimrit do të nisin më 25 dhjetor dhe studentët do të rikthehen në auditor më 6 janar.
Viti akademik mbyllet më 30 shtator të vitit të ardhshëm.

By admin