Policia e Bashkisë Tiranë në bashkëpunim me Policinë Rrugore nis sot aksionin për heqjen dhe zhvendosjen e mjeteve të braktisura.
Aksioni për heqjen dhe zhvendosjen e mjeteve të braktisura do të nisë nga rruga ‘Njazi Demi’, në Njësinë nr 5.

By admin