Zëvendësministrja e Mbrojtjes Hanna Maliar,  ka njoftuar se trupat ruse kanë humbur rreth 146 tanke, 27 avionë dhe 26 helikopterë“

Forcat ruse kanë humbur rreth 4,300 trupa në pushtimin e Ukrainës , tha Maliar, ndërsa vendi ndodhet ende në luftë pas sulmit nga Rusia.

11

 

By kristal