Një lajm i tmerrshëm ka mbërritur këtë pasdite për median dhe miqtë që e njohën.

Julian Buzo, montazhier në Tv Klan ka humbur jetën pas një beteje të gjatë me Covid. Lajmi është dhënë nga kolegët e tij.

Julian Buzo, kishte disa vite që punonte si montazhier në Tv Klan.

Ai ishte bashkëshorti i gazetares së STOP, Odeta Gjevori. Ndërkohë që kishin vetëm pak kohë që ishin bërë prindër të një vajze.

Image

By kristal