Kreu i bashkisë Tiranë dhe bashkëshortja e tij Ajola votuan pak më parë.

Në një deklaratë të shkurtër për mediat, Veliaj tha se kjo e sotmja është si një ditë feste, ndërsa bëri thirrje për votim masiv.

Veliaj: Sot kemi një shans të votojmë masivisht, mundësi që të përfundojmë mirë historinë e zgjedhur. Le ta trajtojmë si një ditë feste, me vetëm një votë mund të ecim para, më e fortë se plumbat.

By kristal