Që kur u inkuadrua në skenën muzikore, u kujdes të bëj për vete fansa të shumtë.

Falë zërit të tij të shkolluar, ka arritur të ketë ndjekës që e duan atë dhe çdo projekt që sjellë.

Sonte vendosi të ‘godas’ me një hit tjetër duke e sjellë në bashkëpunimin me Cricket.

“Ndoshta” quhet projekti i tij më i ri.

 

By kristal