Shoqata “Asila” eshte e njohur si e vetmja ne shqiperi e cila kontribuon kryesisht per suportin ne kuader te komunitetit Iranian ne Shqiperi.

Asila ndervepron me nje staf teper te kualifikuar duke ndjekur te gjjtha etapat ligjore per te qene sa me shume korrekt me rregulloren e statutit te bazuar sipas cdo protokolli legjislativ.

Asila zhvilloj dhe kete here nje panair social edhe kulturor ne nje tur te gjate nga Tirana ne qytetin e Pogradecit dhe ne Korce.
Behet me dije se qytetaret kane qene te shumte te cilet kane shprehur interes per te ditur me shume jo vetem rreth tematikave te botuara nga Asila por edhe per historine e tyre.

Nje vellim teper interesant ishte Qerbelaja nga Naim Frasheri gjithashtu dhe Libri i shkruar nga Rahman Mohamadian i cili pati kenaqesine ta dhuronte librin e tij ne shume qytete me panairin e zhvilluar me Asila.

By kristal