Cili është rekordi i fundit i yllit botëror, Ariana Grande? Fitimi i titullit të saj të 20-të të Rekordeve Botërore Guinness.

Rekordet Botërore të Guinness javën e kaluar njoftuan se vlerësimi më i ri për Grande është ‘debutimi i shumicës prej këngëve të saj në Nr.1 në Billboard Hot 100”, me pesë të renditura në krye të top listave.

“Ajo që e bën arritjen e saj rekord të fundit kaq të jashtëzakonshme është që Grande aktualisht është e vetmja artiste që e ka arritur këtë në histori,” shkroi Rekordet Botërore Guinness në faqen e saj në internet më 2 shkurt. “Triumfet e saj vijnë pas hapave mbresëlënës që ajo ka bërë. në biznesin e argëtimit, i cili filloi në adoleshencën e saj “.

Disa nga titujt e tjerë të rëndësishëm të Rekordeve Botërore të Guinness të Grande përfshijnë:

Pjesa më e transmetuar në Spotify brenda një jave (femër)
Shumica e ndjekësve në Spotify (femër)
Akti i parë solo për të zënë tre pozicionet kryesore njëkohësisht në tabelën e teke në SHBA
Më së shumti 40 hyrje të njëkohshme në top chart në SHBA nga një artiste femër
Pjesa më e transmetuar në Spotify brenda një jave
Shumica e abonentëve për një muzikant në YouTube (femër)
Albumi më i transmetuar pop në një javë (SHBA)
Shumica e nominimeve të MTV VMA për Bashkëpunimin më të Mirë.
Pjesa më e transmetuar në një javë nga një artiste femër në listat e Billboard
Shumica e dëgjuesve mujorë në Spotify për një femër

Albumi i gjashtë dhe më i fundit i Grande , “Positions”, u publikua në 30 Tetor 2020. Singles i saj “Positions” doli në vendin e parë në Billboard Hot 100 deri më 7 Nëntor 2020.

Image

By kristal