Ilir Shaqiri është shpallur fituesi i Big Vip 1 dhe gjatë Brother ditës ka qenë një pamje në emisjone të ndryshme. të Donaldit.

Ai është i qartë se loja e Donaldit ishte një lojë e fortë por balerini beson që një arsyet pse ai nuk e fitoi çmimin e parë ishte ndarja me Bora Zemanin.

Ai u shpreh lidhja e Donaldit me Beatrix Ramosajn ishte e gabuar por nuk ka dashur t’i komumikojë atij se duhet të kishte mbajtur e interpretuar atë që kishte me moderatoren Zemani.

By kristal