E lancuar në treg më 1 Qershor 2015, sot DOEL shkëlqen si një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme e cila merret me distribuimin e produkteve të mishit dhe të prodhimeve shtazore gjithashtu.
DOEL: Produktet janë cilësore dhe të dedikuara pikësëpari për kuzhinat e restoranteve gjigande, të cilat merren me organizimin e dasmave, eventeve apo festave të ndryshme etj.
DOEL: Është një ndërmarrje e liçensuar nga “avuk” për distribuime të produkteve të mishit në Kosovë dhe jashtë saj. Produktet janë: Proshutë, suxhuk, disa lloje të proshutës së pulës, biftek fllat ajron, mishra industriale, pula, fileto pule, peshk të ngrirë, kackavalla, tuna peshku, vaj fritezës etj. Janë më shumë se 75 produkte të mishit për markete dhe restorante në të gjithë Kosovën.
DOEL-INDUSTRIA E MISHIT: Cilësi, standard, ekip professional, drejtues të aftë të ndërmarrjes dhe çmime mjaf konkurruese. Motoja jonë e punës është: Besnikëri ndaj klientit! Ju mirëpresim!

By kristal