Doel nuk eshte vetem nje industri per distributimi e produkteve te mishit, por eshte me shume se kaq.

Kjo kompami sjell prane tryezave te familjes suaj cilesine e merituar.
Nje kompani e krijuar ne Prizren por e gjithe Kosova e adhuron menyren e qasjes se ketyre produkteve ne cdo familje dhe ne cdo tryeze.

Doel eshte kompania qe ju meritoni!

VIDEOMATERIAL I DEDIKUAR PRODUKTEVE

By kristal