Përtej bukurive që dëbora fal, ulja e temperaturave dhe i ftohti i acartë ka sjellë edhe dëmet e veta.

Së fundmi disa foto janë regjistruar në Gjirin e Lalzit, ku bora ka veshur gjithë bregdetin.

Përtej kësaj në bregdet si shkak i reshjeve të borës dhe temperaturave të ulëta, ujërat kanë nxjerrë në breg disa delfin të cilët janë të ngordhur.

Ato janë banorët e rrallë në ujërat e deteve që lagin territorin e Shqipërisë.

By kristal