Sot data është 1 dhjrtor . Muaj i ri për t’i nisur gjërat mbarë. Më poshtë ju sjellim disa këshilla se çfarë të bëni që me nisjen e muajit, që gjërat t’ju shkojnë siç duhet në ditët në vazhdim.

Bëni një inventar të pazareve dhe një plan për ditët në vazhdim.

Rregulloni rrobat në dollap, dhe hiqni çfarë nuk vishni.

Kontrolloni sesa para keni.

Planifikoni të gjithë faturat tuaja.

By kristal