Zëvendës kryeministri Erion Braçe ka njoftuar se deri më tani kartën e naftës e kanë përfituar plot 2600 bujq në zonën e Myzeqesë, teksa deri në fund të javës tjetër do e përfitojnë dhe 900 të tjerë.

Braçe sqaron së gjithsej bëhen 750 mijë litra naftë e cila do të shërbejë për 9000 hektarë tokë të punueshme.

“Kurrë më parë nuk ka ndodhur kjo!”, thotë ai përmes një shënimi në Facebook.

By kristal