Elona Kalesha mbetet në burg. 36 vjeçarja shqiptare e arrestuar që nga dhjetori në Sollicciano për vrasjen e dyfishtë të bashkëshortëve Shpëtim dhe Teuta Pasho, prindërit e ish-të dashurit Taulant Pasho, që u zhdukën në Firence në 2015 dhe eshtrat e të cilëve u gjetën dhjetorin e kaluar në katër valixhe të braktisura në një fushë mes burgut të Sollicciano dhe autostradës Firence-Pisa-Livorno.

Masa me burg u vendos nga gjyqtari Angelo Pezzuti, i cili hodhi poshtë kërkesën për ndryshim të masës paraprake e paraqitur nga dy avokatët Federico Febbo dhe Antonio D’Orzi.

Avokatët, të cilët pretendohet se kanë vepruar në bashkëpunim me vëllain e saj të vogël Denis Kalesha dhe ish të dashurin e saj Taulant Pasho, kërkuan ndryshim të masës së arrestit, ose aplikimin e arrestit shtëpiak.

By kristal