Behet fjale per Xhiliola Lamaj, gazetarja sexy e cila korri teper sukses ne shtetet e bashkuara te Amerikes me formatin e saj televiziv duke zhvilluar intervista te ndryshme per bashkeatdhetaret tane ne USA. E njohur ne publik si Ola, jo vetem si gazetare por dhe nje blogere e suksesshme duke administruar dhe bisnesin e saj OLA PASAREL, ka mundur te bej publikun per vete me pamjen e saj teper joshese por dhe me nje pasion te madh per gazetarine.

Per me teper ola shfaqet ne rrjetet sociale me logon e televizionit shqiptar Ora News duke deklaruar perfundimisht ne nje afat kohor te shkurter shkeputjen nga mediat Amerikane.

By kristal