Kryeministri Edi Rama ka vijuar takimet elektorale me të rinjtë votues për herë të parë në qytetin e Durrësit, ku në zbrazëtinë e tij të plotë të bilancit qeverisës apo programit, ka filluar të sillet si klloun.

Nuk janë të pakta rastet kur kryeministri Rama e ka humbur qetësinë në aktivitetet kur ka qenë I pranishëm apo në rrugët e qyteteve ku ka kaluar dhe e thërrisnin “Rama ik!

Por mesa duket Ramës nuk i del inati dhe në një moment ndërsa u kërkonte votën të rinjve, përqeshi ata që thërrasin “Rama ik!” duke e shoqëruar dhe me pasthirmën e lehjes së qenit.

Këto sjellje aspak normale për një njeri të zakonshëm dhe jo më për një kryeministër, shtojnë dyshimet se Rama ndodhet nën e efektet e substancave, përgjatë takimeve elektorale.

© SYRI.net

By kristal