Kreativiteti është diçka që nuk ka kufinj dhe kjo mund të shihet në të gjitha fazat e historisë njerëzore – qoftë ajo qindra vjet më parë me shumë pak burime, apo në kohët moderne, me një sasi të pabesueshme informacioni dhe teknologjie të re.

Por sot, ne ende mund të jetojmë pa e ditur arsyetimin e gjërave më të veçanta.

E megjithatë, ju mund të gjeni çudira të tilla në të gjithë botën.

Më poshtë keni disa gjëra të paimagjinueshme që do të na bënin të hapnim sytë me mosbesim.

Fatmirësisht, kemi hasur në disa gjëra shumë interesante që kemi dashur të ndajmë.

1. “Një tualet për qen në një aeroport të Stambollit”

Image

2. “Pema ime e Krishtlindjes”

Image

3. “Gjyshja ime ka në pronësi këto syze për 36-vjet. Rezulton se ato nuk janë bërë plotësisht prej ari.”

Image

4. “Kam fotografuar një lagje unike, Hollandeze, lundruese.”

Image

5. “Një skulpturë realiste, udhëtari , në Aeroportin Ndërkombëtar të Orlandos”

Image

6. “Libraria më e vjetër në botë, e themeluar në 1732 në Lisbonë, Portugali, e njohur si Libraria Bertrand”

Image

7. “Lapis lazuli, lehtësisht gur i çmuar më domethënës historikisht! Para se të bëhej një antik, ky gur i famshëm blu i thellë, me pika të arta, është përdorur në gjithçka, nga detajet e varrit mumikë e deri në copëtimin në pigmente të holla! ”

Image

8. “Lavamanët e kësaj qendre tregtare kanë butona të gjurit për të kontrolluar rubinetin (Itali)”.

Image

9. “Një shishe pilule që mban shënim se kur është përdorur për herë të fundit.”

Image

10. “Unë gjeta një drer me një nga ngjyrat më të rralla të drerëve ndonjëherë, më të rrallë se një albino.”

Image

11. “Paketimi biodegradues i bërë nga niseshte misri që tretet plotësisht në ujë”.

Image

 

Burimi: Bright Side

 

By kristal