Një fotograf ka kapur momentin kur një valë u përplas me një mur, duke formuar një formë fytyre që të kujton Poseidon.

Skica e një fytyre me një kurorë mund të shihet në kreshtën e një vale rrëmbyer nga stuhia Justine.

 

Mathieu Rivrin, i cili kapi momentin e pabesueshëm pranë shtëpisë së tij në Lesconil, Brittany, u trondit kur pa atë që ai mendonte se ishte fytyra e perëndisë Greke.

31-vjeçari tha: “Kur bëra fotografinë, valët më të fuqishme të stuhisë po godisnin bregdetin francez,” shkruan The Mirror.

“Valët ishin 10 metra të larta dhe kur goditën në mur, lartësia e tyre në disa momente ishte e lartë rreth 50 metra.

Image

Image

 

 

By kristal