Pak historik per ndertimim dhe vendodhjen . Ndertuar ne zonen e unazes se re te qytetit Tirane ne 2017 . Vetem 3 km larg qendres se Tiranes. Hoteli ofron standarte te larta dhe komfort .
Ju mireprepresim ne muajin maj -qershor me cmime dhe oferta speciale.
Telefon:
+355682044152
+355(o)44326258 +355674919167.
Web:
Mail: parkhoteltirana@gmail.com.
Facebook:
Instagram:
Adresa: Rr. Aleksandri i Madh,Unazë e Re,Tirana,AL.

By kristal