Programi i këtij katërvjeçar nuk është më “shëndetësia falas”. Të paktën nuk e zuri me gojë kryeministri në paraqitjen e programit të ri. Në vend të premtimit të 2013-ës , këtë herë do kemi …patërti dhe shërbime shembullore. Ja si u shpreh Rama:

 

Pastërti shembullore dhe shërbime shëndetësore dinjitoze, kjo është e arkivuar. Shkollëshumtit në opozitë ta mbajnë mend edhe pastaj ballafaqohemi me realitetin. Unë po ju them mos u harxhoni kot për të ikur jashtë vitin tjetër.Ju si të doni.

By admin