Ditën e djeshme në ‘Përputhen’ u ndezën debate të forta mes vajzave dhe Mevlanit pasi ky i fundit përdori shprehjen“, Vajzat shqiptare me shumë shohin x5 se sa sjelljen e një djali”.

Menjëherë pas kësaj, Antonela e cila ka patur dy takime me Mevlanin, e pyeti atë nëse kishte X5 dhe pas përgjigjes së tij ‘Jo’, ajo i tha: Qenke i virgjër pra .

Mevlani: Femrat shqiptare janë materialiste, pëlqejnë X5 më shumë se sjelljen.

Antonela: Ke X5 ti Mevlan? Mevlani: Jo.

Antonela: Qenke i virgjër. S’paske dalë me asnjë femër.

 

By kristal