Duke qenë se shumë njerëz janë vetëm kur vuajnë nga një sulm në zemër, duhet të dinë t’ia dalin vet mbanë. Personi, zemra e të cilit rreh më shpejt se normalisht, ka dhjetë sekonda kohë para se të humbasë ndjenjat. Këta persona mund të ndihmojnë veten e tyre duke kollitur fuqishëm dhe në mënyrë të përsëritur. Përpara çdo kollitje duhet të merrni frymë thellë dhe frymëmarrja duhet të jetë e zgjatur. Kollitja duhet të jetë e vazhdueshme derisa të merrni ndihmën e duhur ose zemra të bie në nivelin normal.

By admin