Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka thirrur një mbledhje të Këshillit të Sigurisë Kombëtare.

Takimi do të zhvillohet në orën 17:30, dhe vjen pas situatës së luftës në Ukrainë ku ushtria Ruse tashmë ka nisur pushtimin e këtij vendi.

Njoftimin për mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare e ka ndarë për publikun zëdhënësi i Presidentit me një shënim në Twitter.

Njoftimi:

Pas agresionit rus në Ukrainë, Presidenti i Republikës Sh.T.Z @ilirmetazyrtar mbledh sot Këshillin e Sigurisë Kombëtare në ora 17:30.

 

 

By kristal