Pentagoni konfirmon se videot dhe fotot që pretendohet se përshkruajnë UFO-të që ndjekin anijet luftarake të SH.B.A.-së në brigjet e Kalifornisë në vitin 2019 janë të vërteta dhe në fakt materiali është marrë nga personeli i Marinës Amerikane.

Grupi i imazheve që tregon … gjashtë Objekte Fluturuese të Identifikuara (UFO) që shfaqen mbi Marinën Amerikane në brigjet e Kalifornisë u “tërhoqën” nga personeli i saj në 2019, siç pretendohet nga Pentagoni.

Një nga fotot në fjalë tregon një objekt në formë piramide, ndërsa më skeptikët ende e konsiderojnë atë si dronë apo balona.

Sidoqoftë, sipas një raporti në gazetën britanike “Daily Mail”, marina amerikane megjithatë i ka regjistruar artikujt si të panjohur.

Një punonjës i Pentagonit i cili ndihmoi në përpilimin e raportit konfirmoi se fotot dhe videot në fjalë u morën nga stafi dhe jo nga amatorë që përpiqeshin të kapnin UFO-t me lentet e tyre.

Shërbimi i Inteligjencës i Marinës Amerikane, i cili specializohet në “standardizimin, mbledhjen dhe raportimin” e avionëve të pashpjegueshëm, do të paraqesë imazhet si prova në Kongres qershorin e ardhshëm, sipas raportit.

Fotografitë në fjalë u zbuluan nga një hetim i Pentagonit në UFO, i cili po mblidhte informacion për raportin, sipas faqes në internet të Mystery Wire.

Fotografitë e regjisorit amerikan Jeremy Korbel tregojnë objekte të panjohura që fluturojnë mbi katër anije luftarake amerikane, përfshirë USS Kidd Navy në vitin 2019.

Një zëdhënës i Pentagonit tha në faqen e internetit të Mystery Wire: “Unë mund të konfirmoj që fotot dhe videot përkatëse janë marrë nga personeli i Marinës. Shërbimi kompetent përfshiu këto incidente në hetimin në vazhdim “.

Sidoqoftë, ata që nuk besojnë në UFO këmbëngulin se gjithçka që shohim është vetëm një tullumbace.

Vlen të përmendet se konfirmimi i Pentagonit vjen një javë pasi admirali amerikan Michael Gilday , shefi i operacioneve detare, pranoi se ai kishte mesnatë të plotë për origjinën e tufës së avionëve misteriozë që kërcënuan SH.B.A. në 2014.

 

Image

Image

By kristal