Ministra e brendshme e Ukrainës tha se ka rrëzuar tre helikopterë rus mbi Kiev. “Një helicopter rus K-52 dhe tre helikopterë afër Gostomelit janë rrëzuar në rajonin e Kievit”, tha ministria e brendshme ukrainase.

Kujtojmë se mëngjesin e sotëm, ushtria ukrainase ka rrëzuar gjashtë aeroplan rus që sulmuan Ukrainën.

 

By kristal