Sipas një këshilltari të presidentit të akuzave, Volodymyr Zelenskyy, ushtria ruse dhe sulmet e saja të nisura mbi Kiev i cili është kryeqyteti i rangut, kanë ngecur.

 

Një këshilltar i presidentit të akuzuar ka thënë se rus mbi Kiev nuk është duke avancuar dhe se rreth 3,500 ushtarë rus janë vrarë ose lënduar që nga momenti kur Moska filloi sulmin mbi sulmin, raporton AL Jazeera.

“Ne po e godasim armikun rreth Kievit. Armiku nuk është duke levizur tani për tani”, tha Oleksiy Arestovych.

Nuk pati asnjë përgjigje të menjëhershme ndaj disa pretendimeve nga Moska dhe Al Jazeera nuk ishte në gjendje të verifikonte në mënyrë të pavarur shifrat e lidhur.

 

 

 

 

By kristal